Mooiste golfbanen van Spanje

Op nog geen 20 minuten rijden van S”Agaro kunt u op de mooiste golfbaan van Catalunya spelen, de nummer 1 van Spanje. Met twee golfbanen van wereldklasse die consequent tot de beste van Europa behoren, heeft PGA Catalunya alles wat de veeleisende golfer zich kan wensen. Deze golfbaan is de thuisbasis van de Spanish Open en de # 1 golfbaan in Spanje. Daarnaast is het is een vaste locatie voor toernooien van de European Tour. Met zijn goed uitgeruste, hi-tech oefenfaciliteiten en prachtige natuurlijke omgeving is het een must voor iedere golfer om hier te spelen. Het appartement in S’Agaro heeft een perfecte ligging om alle golfbanen in de omgeving te ontdekken.. Er zijn zijn in de nabije omgeving nog genoeg andere golfbanen te vinden waar u van strakke greens en mooie fairways geniet.

Het appartement is een perfecte plek om te verblijven en past helemaal in de sfeer van een luxe golfvakantie. Je bent binnen no time op de mooiste golfbaan van Spanje. En bij terugkomst in het appartement genieten we van een glaasje cava op het terras met uitzicht op de zee.

In de nabije omgeving zijn nog meer golfbanen om allemaal te ontdekken. U kunt online vaak een tee time reserveren. Enkele golfbanen die u niet mag missen: golfcostabrava, de golfbaan van Pals, en Club golf d’Aro.

Verken de omgeving en geniet van de meest spectaculaire golfbanen in Spanje. .